recreatie

Hoe vind je een betere plek om te kamperen?

Camping in de buurt van Zoetermeer

 

 

 

 

 

 

Stelt u zich een buurt voor die bedekt is met torenhoog graan. De buurt wordt langzaam overspoeld door overstromingswater. De meeste mensen zijn zich bewust van de overstroming, maar doen niets. Naarmate het water verder door de straat stroomt, worden meer en meer mensen getroffen. Uiteindelijk is de hele buurt bedekt met water. Denk je dat je, als je een keuze had, de buurt zou kunnen verlaten?

Op dezelfde manier is het uiterst gevaarlijk om boven op de waterkeringen te staan. Het gras is hoger dan de vloedkeringen en het water is meestal niet erg breed. Tenzij de buurt op een plaats ligt waar het water tegen een berghelling omhoog zal stromen (wat in de meeste buurten het geval zou zijn), zal het water zich blijven uitbreiden tot het hoger staat dan het dak van het huis. Het is duidelijk gevaarlijk om enige tijd in het water te staan of te zitten, veel meer dan tijdens het recente hoogtij.

Als u staat te wachten tot het verkeer is opgeklaard, kunt u voor een ander dilemma komen te staan. Het verkeer stroomt in alle richtingen de snelweg af, met snelle, onmiskenbare voetstappen. U kunt niet anders dan stoppen om uit de weg te gaan van de afzakkende auto’s en vrachtwagens.

In een echte noodsituatie zou u van geluk mogen spreken als u zo ver mogelijk uit het verkeer zou geraken. Nu het in dit tempo niet zo goed gaat, zal het hulpverleningsvoertuig u waarschijnlijk te hulp moeten schieten. U zult waarschijnlijk te horen krijgen dat u zich moet begeven naar een plaats die secundair overstromingsgebied wordt genoemd. Dit zal worden aangegeven door met kalk geverfde muren en rijen betonplaten waar u uw voertuig zult parkeren.

Secundaire overstromingsgebieden zijn voor de meesten van ons vrij bekend. Als u op avontuur uit bent en misschien wat extra tijd hebt om rond te rijden, bent u misschien wel geïnteresseerd in deze unieke ervaring.

Hoe is het?

Het geluidsniveau van secundaire overstromingsgebieden?

Leven tussen de bomen?

Zie je de overstroomde straten en steden?

De geur?

Je auto omkeren om naar huis te gaan?

Als je besluit te blijven, wat zijn dan je opties?

Bij de normen van het secundaire overstromingsgebied, zijn er twee wegen. Je kan ofwel verhuizen naar de veiligheid van het midden van het overstromingsgebied. Of u kunt verhuizen naar het midden van het overstromingsgebied en op zoek gaan naar een huis. Veel overstromingsgevoelige gebieden hebben veiligheidsrichtlijnen die moeten worden gevolgd. Als u uw voertuig zo nu en dan wilt verplaatsen, zult u moeten begrijpen wat wel en niet veilig is om te doen. Het gebied kan ook turbines hebben, dus je zult moeten begrijpen dat ze zijn en hoe om ervoor te zorgen dat ze niet elektrisch. Sommige generatoren kunnen operationeel zijn tijdens hoogtij. U zult de plaatselijke bewoners moeten vragen of uw boot binnen het winddilemma-gebied ligt.

Bestuur je de reddingsboot?

In het ergste geval heb je tijd genoeg en wil je medische hulp inroepen. U hebt uw mobiele telefoon in de hand en het is maar een mobiele telefoon, dus u kunt misschien iemand bereiken. Zelfs als u geen communicatieapparatuur hebt (�nickelson mobiele telefoon), zullen de golven en de geluiden tot u doordringen.

In deze situatie wordt avontuurlijke kampeerders aangeraden hun mobiele telefoon te kiezen als de methode bij uitstek om een plaats op te roepen. De meeste draagbare telefoons hebben gewoonlijk een ingebouwd GPS-systeem dat u kan helpen om een locatie te bepalen via het aanraakscherm van een bepaalde mobiele telefoon.

Ga kamperen

Toeristen die een stad bezoeken, zien overdag de fantastische attracties. Eenmaal ’s nachts klinkt een waarschuwing die zegt “wegens extreme locatie door mobiel geen signaal”. Kampeerders die zich tijdens dit alarm op een camping bevinden, kunnen de locatie van hun GPS-toestel opvragen. Meld u aan voor een van de informatiebladen die door de kampeerclubs worden aangeboden. Deze clubs worden gevormd door mensen die gemeenschappelijke interesses hebben in het verkennen van andhari langur.

Dit is om u te helpen uw camping of vakantie op schema te houden.

Wedgemount Lake

Wedgemount Lake ligt 32 km ten oosten van Coleman. De dichtstbijzijnde stad is Barrie. Havensteden en voorsteden liggen ten noorden en ten westen van Wedgemount Lake. Er zijn een paar dagtochten om het meer te bekijken. De tocht is ongeveer 7 km en houdt in dat u goed moet omkeren en terugkeren naar uw vertrekpunt.

De helderheid van het water is waarschijnlijk het beste in BC. Ik kan me niet herinneren dat ik ook maar één soort krokodil of ander dier heb gezien. Er zijn zandplaten op een paar honderd meter afstand op verschillende plaatsen. Afhankelijk van waar je kampeert, kan het zijn dat je landinwaarts moet lopen om om te keren. Het vlakke zandgedeelte van het meer is vrij breed en gemakkelijk begaanbaar.

Er zijn verschillende genummerde paden met afwijkende mogelijkheden. Deze paden zijn ook opgenomen in het omkeerpadensysteem.

Als u van een beetje avontuur houdt, zult u geen moeite hebben een betere kampeerplek te vinden. De priester trekt zich terug op een oude houthakkersweg die waarschijnlijk onvolledig is.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.