Uncategorized

Overnachten op het strand

Boat, Sea, Sky, Landscape, Nature, Beach, Sand, Old

We kunnen elke gast accommoderen, du jour en grootte, dus vind degene die perfect is voor jou.

De aarzeling is geheel aan jou.

De aarzeling: klinkt het al als een groot project?

De beslissing: Weet je dit zeker?

De kosten: u zult de extra regenachtige dagfondsen moeten bedenken; blijf indien nodig overnachten en heb ook een auto terwijl je daar bent.

De keuken: We kunnen meertalig gaan; misschien wil je iets proberen langs de visroute; je weet zeker dat je onze keuze leuk zult vinden.

Het gebied: Dit is geldig.

De sfeer: achtergrondgeluid is soms hinderlijk, omdat er meestal mensen op straat zijn.

cus Open: 1 mei, gedeeltelijk open van 1 okt tot 31 mei; 14.00 uur tot 23.00 uur op zaterdag; Zondag van 20.30 uur tot middernacht.

zorgt voor: Regenachtige dagen, temperaturen 3-5 graden gemiddeld, met wind uit het noordoosten.

parkeren: garages zijn 2-3 uur rijden; openbare parkeergelegenheid is beschikbaar – kosten 2,50 fr.

clubhuis: Wij bieden plaats aan maximaal 25 personen. Mannen – spreken Engels; dresscode is smart casual.

Restaurants:ivo Portini (Crawley), La Rua di Cortona (Cortina), La Presorta di San Gregorio (Santiago de Compostela), Santa Maria vegetarisch (Cortina delle Ami) en anderen. Neem de tijd in een eco-regio en bezoek de agronomie en wijnproducenten. La Presorta di San Gregorio biedt een sensationele keuken; La Cannibra biedt authentieke Napolitaanse gefrituurde snacks en braadstukken en La Bandita biedt salades en eenvoudige groenten in een zeventiende-eeuwse setting.

In Montepulciano zijn de Egadische winkels te vinden, voornamelijk commerciële. Maar als iets creatievers je aanspreekt, visitessedidados. Veel van de ambachtelijke winkels verkopen interessante eenmalige stukken, collecties en geschenken. Het is de moeite waard om een ​​Tourist Hotel in de algemene ruimte te boeken om een ​​tijdje te zitten en hun uitgebreide en gevarieerde inventaris van sieraden, speelgoed, boeken en beeldhouwwerken van kunstenaars van over de hele wereld te bekijken.

Guell Park

In het centrum van Venetië ligt het spectaculaire Parque Guell. Soms wordt gedacht dat het het mooiste plein van de hele stad is, maar het is ook het oudste en meest historische. Het is ontworpen door Giotto en Mantegna en ligt op het zuidelijkste puntje van het eiland. Hoewel de gotische fontein niet langer wordt bewoond door royalty's, is het een wonderbaarlijk delicaat stukje architectuur.

Ooit het centrum van het bestuur van het eiland, is het plein nu een mix van verschillende administratieve kantoren, gerechtsgebouwen en parken. Op de dag van de opening, 16 september 1250, werd de Folio dell'Orologio door de bisschop van Florence aan de zusters van San Giorgio geschonken voor hun aanbidding. De inwijdingssteen, prachtig gesneden en ingelegd met wit marmer, werd in opdracht van het vroegere Udai gemaakt en draagt ​​zijn naam.

Het officiële werk van het oratorium is om administratieve beslissingen vast te leggen, maar de hengst onder het altaar herinnert aan de grens tussen publieke en private belangen. de wereldbol. Het is zo belangrijk dat het Oratorium is uitgeroepen tot Nationaal Monument en dat het op eenvoudiger dagen illegaal is om in het gebied rond de toren te rijden.

Populaire historische bezienswaardigheden

Trevifontein: De fontein is een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en ontspringt nabij het centrum van Victoria Square. De fontein is ontworpen door Nicola Gaudi en Eduard Pastine en voltooid in 1912. Toeristen krijgen nu de mogelijkheid om de zestig trappen naar de top van de toren te beklimmen.

Ponte Vecchio: De Ponte Vecchio, of de brug van Venetië, is een populair kenmerk van de skyline. Gebouwd tussen de jaren 1424 en 1426, is het nu al een ster van de stad. U kunt genieten van het schouwspel van de brug die wordt versierd met gevels van gondels.

Augustiner's Tower: Deze enorme toren op het Dogeneiland staat symbool voor de stad. Het werd gebouwd in de tijd van de Portugal en is een imposante en onderscheidende structuur.

San Marcoplein: Dit staat ook bekend als het Piazza San Marco, dat wordt beschouwd als een van de belangrijkste openbare ruimtes in de stad. Het is de locatie geweest van talrijke VN-congressen, parlementen en belangrijke politieke evenementen.

Rialtobrug: Dit is het symbool van Venetië en een van de beroemdste bruggen ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.