recreatie

De beste plekken om te bezoeken in New York

b&b biesbosch

Het doel van de B&B Biesbosch is om hun gasten zich thuis te laten voelen, waar ze zich ook bevinden. De mede-eigenaar of het management van de plaats zorgt ervoor dat zelfs de meest afgelegen locatie een goede standaard van accommodatie heeft.

B&B is opgericht in 2007 en bestaat nu al meer dan 5 jaar. Het biedt momenteel onderdak aan 5 gasten in uptown Manhattan tegen een kostprijs van $1, rijkelijk afhankelijk van de tijd van het jaar.

Elk van de 5 kamers van de B&B is versierd met belangrijke lanschappen en kussens. De muren en het plafond zijn bedekt met foto’s die zijn opgedaan in de jaren van dienst. Als er één ruimte is waar de verlichting te wensen overlaat, dan is het wel de badkamer. Het is meestal de meisjesbadkamer binnen de badkamer die het grootste aantalhersenen heeft. Deze badkamer is meestal donker als het licht in dat gebied vermeden wordt. Gelukkig is er noodverlichting met ventilatoren en lampen in de badkamer.

Normaal gesproken variëren de kosten van een kamer van $150 tot $500 per overnachting in Biesbosch. In tegenstelling tot een hotel staan de kosten van een kamer in een B&B in direct verband met het aantal kamers en is het aantal kamers meestal beperkt, zodat er net genoeg overblijft om de kosten van het verblijf te dekken.

Het is typisch voor de meeste B&B’s om een lidmaatschap aan te bieden dat ter plaatse kan worden gedaan. Dit biedt meestal toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, zoals het zwembad. Ook, in de meeste gevallen, het aanbieden van een soort van toeristische informatie aan ofwel potentiële of huidige gasten.

Als u in een Bed and Breakfast in New York verblijft, kunt u verwachten dat u de stad overal om u heen ziet. De meeste B&B’s bevinden zich niet alleen in de Big Apple, maar ook op toplocaties in de Catskills of in de Hudson Valley. Elke locatie heeft zijn eigen unieke aanbod en regels en voorschriften. Het is belangrijk om vertrouwd te raken met de aangeboden voorzieningen voordat u een contract afsluit. Als u verblijft bij een B&B in New York, verwacht dan een selectie te vinden van zowel moderne als traditionele stijlen. Hieronder vindt u een lijst van de meest populaire locaties.

Regels en voorschriften van de meeste Bed and Breakfasts in New York

Wasserettes zijn altijd beschikbaarAls u zowel uzelf als uw spullen wilt wassen in uw B&B, dan bieden de meeste B&B’s dat ook aan. De meeste bieden ook een was- of badgelegenheid.

Let op. Er zijn een aantal Bed and Breakfasts in New York die op de lijst van bedreigde diersoorten staan. Als u van plan was om bijvoorbeeld deze Bed and Breakfast in NY te bezoeken, wees dan zeer voorzichtig met de omgeving.

Woodhaven Inn

Deze Bed and Breakfast is gelegen in de Catskills en ligt vlakbij de Hudson Rivier. U vindt het direct naast het Long Island Rail Road station. Er zijn restaurants op en buiten het hotel waar u kunt eten en drinken. Deze herberg heeft ook een zwembad en een meer.

WilliamWilson Lodge

Deze Bed and Breakfast is gelegen in de Hudson vallei rond het Great Falls gebied. U vindt het naast het hoofdkwartier van de WilliamWilson Conservancy en het Laurel & Morgan natuurgebied. Er zijn restaurants op en buiten het hotel waar u kunt eten en drinken. Deze herberg heeft ook een zwembad en een hot tub.

Botanische tuinen van Brooklyn

Deze historische tuin ligt sinds 1872 in Brooklyn Center. Veel van de planten hier zijn inheems in de omgeving. De enkele honderden plantensoorten onder hen trekken grote aantallen toeristen naar deze plaats. Dit is de beste plaats om flora en fauna te bekijken.

Lees meer:

Biesbosch groepsaccommodatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.