Algemeen

Excellente Maatpak

Maatpak

Dus is een maatpak de kosten waard? Is het echt mogelijk dat een maatpak past zoals het hoort? Is het het geld waard om te investeren in een pak dat misschien niet perfect bij uw lichaamstype past? Een maatpak heeft zijn plaats in de wereld, maar een pak dat op maat gemaakt is om u te passen is misschien wel waardevoller.

Een op maat gemaakt pak

Met 60 volledige kleermakersdagen (en nog veel meer onderbrekingen) in een periode van 12 maanden, moet de gemiddelde geschoolde kleermaker de ervaring en de juiste vaardigheden hebben om zijn kunst uit te oefenen. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van een onvolmaakt kledingstuk, en dat is wat zij moeten doen. Inado, tong, mouw, knoopsgat zijn een integraal onderdeel van een maatpak. Dit zijn de fysieke functies die een kleermaker verkoopt, en dat is waar u voor betaalt.

De volledige klant, niet alleen de ontwerper

Hoe vaak hebben wij niet gehoord dat een Tom of Janey in de winkel kwam en een kledingstuk wilde hebben, om dan van een winkelbediende te horen te krijgen dat er een perfecte match is in de garderobe die u hebt, of dat er geen pak in de garderobe is. Hoeveel van die keren ben je een kleermaker tegengekomen die een verkoop deed. Die zijn niet gemaakt om bij de plaatselijke supermarkt op te halen. De perfectionisten bij Harrods weten heel goed wie wat heeft en wie niet, wat voor lichaamstype, welke vorm, welke kleur en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende aspecten van de menselijke vorm. De perfecte pasvorm is moeilijk te creƫren, want iedereen is uniek. De ervaren kleermakers op maat zijn onze vrienden, zij helpen ons door de ups en de bras, en niet alleen door de draws.

Lees meer:
Groen trouwpak
Blauw pak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.