Algemeen

Air Conditioning Hoe er vanaf te komen?

Airco Dordrecht

Airconditioners zijn luchtkoelsystemen die, afhankelijk van onze behoeften, ofwel een warme ruimte ofwel alle onmiddellijke lucht koelen. Airconditioning is niet voor iedereen een oplossing, maar wordt sterk aanbevolen als u een kamer of een ruimte koel wilt houden zonder dat dit ten koste gaat van uw normale leven. Een grote ruimte met een goede dwarsstroming van de lucht is het beste voor een airconditioningsysteem. De airconditioner werkt het best voor meer open ruimten, zoals een grote open keuken waar tonnen lucht worden ververst. De American Society of Heating, Refrigerating and Air conditioning (ASHRAE) houdt zich bezig met milieukwesties en gezondheid. Daarom beveelt ASHRAE een “Coolbuild”-benadering van energie-efficiëntie aan voor nieuwe en bestaande gebouwen. Dit betekent dat bouwmaterialen moeten worden geoptimaliseerd voor thermische efficiëntie en dat vervolgens de lucht moet worden opgepompt. Bovendien moet de airconditioner goed geplaatst en gezoneerd zijn voor optimale prestaties. De bouwvoorschriften zijn in veel staten het verplichte invoerdocument. Tijdverlies door al uw ventilatieopeningen te controleren. Om nog maar te zwijgen van ramen die vastzitten en geen zijwindje toelaten. Wie kan tegen de hitte, letterlijk. Ze kunnen tegen de kou, veel beter dan mensen dat kunnen. Dit bespaart ons energiekosten en maakt ons leven buiten ook aangenamer. Zonder airconditioning slaan de intense zonnestralen dag in dag uit letterlijk op ons neer, houden ons wakker doordat we meer transpireren, hebben last van gewrichtspijn en oedeem, hoofdpijn en ongewenste spiersamentrekkingen, verhogen drastisch je lichaamstemperatuur waardoor je er net zo vaak ziek uitziet. Dat is een verspilling.

Vuile lucht samen met stilstaand water. Denk aan al die condensatie die zich ophoopt rond de airconditioner (Niet goed en slechte Feng Shui). Aan de voorkant van de airconditioner of in de leidingkasten. Deze gebieden stimuleren stilstaand water in plaats van lucht of waterdamp in de lucht. Dit is een zekere manier om ziektekiemen, ratten, muizen en bacteriën te kweken. We willen daar niet langer dan een kwartier per keer zijn. Onze longen hebben een ontsnappingsmogelijkheid nodig. Al deze zaken zijn direct met elkaar verbonden. Als je eenmaal het E-verkeer hebt uitgezocht, ga ik dit voor je oplossen en ervoor zorgen dat het de eerste keer goed gebeurt. “Laat het water stromen.” Een goed ontwerp maakt gebruik van ramen die naar buiten kunnen buigen, maar niet worden gemanipuleerd door de omstandigheden buiten. Beweging kan worden verminderd door de oppervlakte te verkleinen. Ik heb wel eens horen zeggen dat een erker een dode zone creëert, maar het gaat dan om oudere huizen met overhangende dakranden en bevelsiding of muren. De erker creëert een sterke windstoring die meestal een probleem is aan de achterkant van het huis.

Een beerputgraver lost al deze problemen zelf op. Het systeem is geavanceerde beerputten die openen naar de clean out waardoor stroming mogelijk is. Deze zijn het antwoord. De grotere pompen kunnen worden gebruikt voor een carter en een hele huis pomp die een gecoördineerd onderwijs door het hele afvoersysteem mogelijk maakt. U kunt uw carter laten graven of u kunt het parallel laten lopen met uw hoofdwaterleidingen voor extra lucht- en waterstroming door het systeem, zodat u uw primaire systeem kunt verbeteren. U zou een perfecte oplossing hebben om zich te ontdoen van de ziektekiemen en ratten en bacteriën. Bedenk wel dat carterpompen geen vervanging zijn voor airconditioning units en zeker niet voor reverse cycle systemen (griezelig!). Het zal de kamer zeker comfortabeler maken, maar u snijdt de luchtstroom af bij veel ventilatieopeningen die leiden naar veel plaatsen die, als die kamer niet van airconditioning was voorzien, bevroren zouden kunnen zijn van de hitte. Carter sensoren moeten worden afgedekt. De oplossing moet zijn koeling vertraagd efficiënt termen. Dit zorgt ook voor een duidelijke stroom van het carter naar de isolatie en dan naar de kamer nadat er een nieuwe beerput in de kelder is geplaatst. De coördinaten kunnen worden getrokken van een thermostaat of van de condensafvoeruitlaat.

Alle chemie in aSilent Sanercoolers – geluid De oude chemie in airconditioners over de hele wereld is gebaseerd op het fundamentele probleem dat er meer chemicaliën aan het systeem zijn toegevoegd om het enige echte waarde te geven. De meeste airconditioners hebben ventilatoren met een laag wattage en lage BTU’s, waardoor er extra druk ontstaat op de aansluitingen tijdens het gebruik van de airconditioner. Hierdoor zal de airconditioner de druk aanzwengelen tot het hoogst mogelijke niveau. Dit is een probleem omdat de druk een drukvat creëert tussen de airconditioner en de muur. Hierdoor kan de lucht niet meer stromen. Mocht dit gebeuren en uw airconditioner aan te zetten zal sluiten op of Vierde van hete spullen en op het apparaat dat het gaat om door te gaan met de leidingen van staal te verslijten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.