recreatie

Een rondleiding door de subsidie

Safari Namibië

Onderzoeksprojecten werken!

Met behulp van subsidieprojecten kan men land aankopen om onderzoek te doen. Plaatsen zoals het Cheetah Savannah Land Reserve kopen land aan voor onderzoek en worden omgevormd tot natuurreservaten, prachtige en ongerepte natuurgebieden. Als men naar deze gebieden zou gaan, zou het zijn alsof men de wildste uithoeken van Afrika zou bezoeken. Vogelkijkers Namibië is een bekende bestemming voor vogelliefhebbers; er zijn meer dan 320 vogelsoorten in Namibië. Langs de hele kustlijn kan men ook zeeleven observeren, waaronder walvissen, dolfijnen en bruinvissen. Namibië is een toeristische bestemming voor vogelliefhebbers, maar biedt ook onberispelijke stranden met kilometers zandduinen, een ontelbaar aantal bloemen, bomen en planten, en bovenal een plek waar de met uitsterven bedreigde Afrikaanse Wilde Hond kan worden aangetroffen.

In Namibië komen ook meer dan 300 diersoorten voor, waaronder de Boruffalo, het Koebuikzwijn, de Witte Neushoorn, het Zwarte Wildebeest en de Scharrelkangoeroe. De Republiek Namibië biedt zo’n gevarieerd landschap dat elke toerist het moeilijk zal hebben. Sommige gebieden zijn ruige bergen, ontzagwekkende moerassen, graslanden en rotsachtige berghellingen, Alam en Naviokastro hebben woestijnachtige klimaten, en de Tsitsikamma woestijn biedt bijna een zandwoestijn. Men kan ook de enorme migratie van dieren van gebied tot gebied en de bijna ongerepte ecosystemen observeren. Als men genoeg tijd heeft en een grote belangstelling voor wilde dieren, zal een rondreis door Namibië zeker een onvergetelijke ervaring blijken te zijn. Het South Luangwa National Park Wie op zoek is naar een wildernisgebied in Afrika, hoeft niet verder te zoeken dan het South Luangwa National Park. Het park ligt in het meest zuidelijke deel van Namibië en herbergt een monument van beschilderd zandsteen, bekend als het Stonehenge van de woestijn. Het monument is een opmerkelijke 120 voet hoog en is het enige stenen bouwwerk in de hele regio.

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan dit gebied, kunt u gemakkelijk een reisaanbieder in Zuid-Namibië vinden die u en uw gezin naar het park brengt. Het gebied werd bijna honderd jaar geleden ontdekt door Heinrich Schliemann. Hij was op zoek naar de bron van zand dat opdook aan de kust bij de stad Windhoek. Namibië werd ooit de Tuin van Eden genoemd en zelfs toen was dit een dorre streek. De woestijn van Namibië wordt beschouwd als de ultieme plek om te zijn. Het is een thuis voor dieren, flora en fauna zoals nergens anders ter wereld. De flora en fauna van Namibië is zo divers dat het de titel “Rivieren van Steen” heeft verdiend en is geclassificeerd als een van de zeven natuurlijke wonderen van Afrika. Men kan gemakkelijk een paar weken doorbrengen in de woestijn van Namibië. Men kan door de zandduinen trekken voor een close up view van de Palmbossen. Men kan een historische rit te paard door de zandduinen maken. De warmwaterbronnen bij het Monument zijn een geweldige plek om te ontspannen en te verjongen. Dit is een plaats waar men zich kan verbinden met de natuur en God. Het gebied is de thuisbasis van de beroemde en vereerde genezers van Zuid-Afrika. Zorg ervoor dat u tot rust komt in een van deze kuuroorden en probeer de opmerkelijke energie te ervaren die de natuur van Namibië te bieden heeft.

De wereldberoemde duinen van Outeniqua zijn een paradijs voor vogelliefhebbers. Deze duinen zijn een wereldberoemde broedplaats geworden voor enkele van de zeldzaamste en kleurrijkste vogels ter wereld. Als u in deze regio bent, kunt u de culturele en historische betekenis van het gebied ervaren. Dit is ook een toeristische trekpleister geworden voor de toeristische ondernemers in de regio. De Egolfo Kust is een favoriet geworden onder de golfers van Olympia. De Greenmarket Square in Windhoek is een plaats waar windzand wordt verkocht. In Tsitsikamma National Park kan men de unieke witte neushoorn zien. Poloem’s Spring is een warmwaterbron in de buurt van de stad. De natuurlijke schoonheid van de plaats is een genezing voor de menselijke natuur. In de stad Windhoek kan men het Windhoek National Museum bezoeken. De tentoongestelde voorwerpen belichten de culturen en tradities uit het verleden van het land. In de praktijk is de culturele diversiteit van een heel hoog niveau. Er is zelfs een Makonnuli magie aan het geheel verbonden. Beroemd als jachtgebied van de koningen uit de 3e eeuw v. Chr. is Thismar een historisch juweeltje. dorp zeker een bezoek waard. osa.

Lees meer

Rondreis Marokko 8 dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.