Cultuur

Hoe maak je een succesvolle netscape.

Koorarrangement

Mijn goede vriend Juan Miguel, de auteur van deze blog, schreef een artikel voor onze maandelijkse PDF nieuwsbrief (uiteraard niet voor iedereen, maar we konden het niet laten!) waarin hij beschrijft hoe hij zijn koorarrangementen maakt. Juan heeft geschreven over hoe hij Ableton Live instrumenten gebruikt en werkt over hoe hij zijn koorarrangementen structureert. Ik wil Juan bedanken voor het delen met ons van zijn kennis en hulp bij 2016 nieuwe releases. Als je wilt dat ik andere artikelen op de blog laat zien of video’s die we hebben gemaakt over koorarrangementen, stuur me dan een berichtje, dan voeg ik het graag toe aan de blog. Ik ben enthousiast over het plaatsen van de video’s van een paar nieuwe samenwerkingen van Juan Miguel! Dus probeer me uit ! Google Navigatie: NetScape en Assassin.

Lees meer:
Popkoor arrangement
Popkoor
Koorarrangement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.