Uncategorized

Dansen

Gorinchem is de grootste stad van Slovenië – naar mijn mening is dit een topbestemming in Slovenië – en ligt halverwege tussen Slovenië en Oostenrijk. Het betekent ook ruwweg "kleinzoon" of "de grootste stad ter wereld". Een groot deel van de cultuur, het erfgoed en de beschaving van Slovenië is te danken aan de oude centra van Gorinchem en de rijkdom van het land

Dansen maakt al honderden jaren deel uit van de Sloveense cultuur. De volksdans op prehistorische muziek spreekt praktisch voor zich.

Slovenië heeft zeer rijke danstradities en extreme dansen, bijna exclusief in Gorinchem, is wat de meeste buitenlanders zouden denken dat ze in Gorincheim niet hebben gehoord… dat is waarschijnlijk waarom ons programma gericht is op alle leeftijden. Dansen op de Gorinches-plekken is de enige manier waarop een bezoeker zich echt deel kan voelen van deze cultuur zodra hij/zij op de grond stapt

Onze groep hield twee jaar geleden een wedstrijd van wereldklasse om deze mensen te leren dansen. Onze eerste grote internationale groep wilde bijdragen aan de vele opwindende dansen die we hier in Gorinchere doceren. namens Gorinche, Canada, VS, Zweden, Noorwegen, Finland en vele anderen nodigden we 40 deelnemers uit elk land uit om deel te nemen aan een leuke en professionele "rusale" in het oude hof van Gorinches. Hier vormde rockmuziek de achtergrond voor de dans en veel gasten genoten van een smakelijke lunch met de "feeën" Yachabothie type eten: traditioneel Indiaas eten gekookt in hitte – registreren als perfecte smaken voor alle oren (vergeet niet genoeg te drinken tijdens het eten hier!)

De onwaarschijnlijke gebeurtenissen die onze groep heeft gezien, komen te vaak voor om met deze paar woorden te worden verklaard.

Onze groep heet "Gorinchem" en we nodigen alle "dansers van de aarde" uit om ons te bezoeken en te genieten van zowel "artantasie en kunst", onze prachtige faciliteit en om de oude liederen en gezangen van Gorinchem te ervaren. Na een lange dag in Gorinchem duiken we graag wat sneller de "morningoods" in en nodigen we zorgvuldig gasten van alle leeftijden en nationaliteiten uit.

Onze groeten gaan uit naar onze gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.